Avond4daagse in de Vecht van 20 t/m 24 juni 2023

Dit jaar wordt de 57e editie van de Avond4Daagse in de Vecht gehouden, welke zal plaatsvinden van dinsdag 20 juni t/m zaterdag 24 juni 2023, georganiseerd door V en L.
Vele wandelaars zullen dan weer richting de Vecht komen om te gaan wandelen. Naast de scholen en verenigingen die jaarlijks meedoen, doen er ook veel 'losse' wandelaars mee. Hierbij zijn jullie dan ook van harte welkom om mee te doen!

Er zijn, zoals gewoonlijk, drie afstanden te wandelen: de 5, 10 en 15 km. Het inschrijfgeld bedraagt €5,- voor (school)kinderen t/m 12 jaar en €7,- voor deelnemers van 13 jaar en ouder. De startplaats is op de parkeerplaats van café De Groot, Avervoordseweg 2 De Vecht. Echter, op donderdag 22 juni zal deze op de parkeerplaats van s.v. V en L, Kerkstraat 42 De Vecht zijn. De starttijd is iedere avond om 18.30u. Dinsdag 20 juni 2023 is een zogeheten ‘inhaal’-avond, waarbij gewandeld kan worden als men verhinderd is op de gebruikelijke woensdag t/m zaterdag. Scholen/verenigingen kunnen zich tot zondag 18 juni inschrijven. Losse deelnemers kunnen zich inschrijven aan de balie bij Café de Groot tijdens de Avond4Daagse week dinsdag of woensdag.

Op de zaterdag zal er zoals elk jaar weer een grootse intocht zijn voor de wandelaars aan de ‘Via Gladiola’ van De Vecht. Iedereen is hierbij natuurlijk meer dan welkom.
Na deze intocht zal er bij Café -Eetcafé-Zalencentrum De Groot het welbekende en altijd gezellige Blarenbal plaatsvinden, waarbij het einde van de Avond4Daagse gevierd wordt! Het DJ-duo B&B zal voor de laatste keer met hun act optreden en er een geweldig feest van maken! Tot dan!

Volg de avond4daagse op Facebook

avond4daagse.jpg

vierdaagse2.jpg

vierdaagse.jpg

bb.jpg

Het aller allerlaatste optreden van BB partyshow op zaterdagavond in de Vecht bij het blarenbal