|

Aftreden Bjorn -> vacature bestuur PB

Tijdens de laatste bestuursvergadering heeft Bjorn Veldhuis aangegeven het bestuur van Plaatselijk Belang te gaan verlaten. Het bestuur is daarmee op zoek naar een vrijwilliger die het bestuur wil ondersteunen of wellicht zelfs bestuurslid wil worden.

Ik (Bjorn Veldhuis) woon al enkele jaren in Apeldoorn en heb recent besloten een woning in Apeldoorn te gaan kopen. De binding met de dagelijkse gang van zaken in De Vecht is voor mij dan ook afgenomen en om die reden stop ik als bestuurslid.

Ik heb de werkzaamheden voor PB nu 8 jaar mogen doen en daar veel van geleerd. Ook heb ik het altijd leuk gevonden om bezig te zijn met de verschillende activiteiten; of het nu gaat om het organiseren van de ontsteking van de kerstboom, het helpen aanleggen van een klompenpad of het bijwonen van een voorlichtingsavond over glasvezel.

Ondanks dat ik de werkzaamheden als bestuurslid neerleg, blijf ik wel bereid om diverse werkzaamheden voor PB te blijven doen, zoals bijvoorbeeld onderhoud aan de website.

Het bestuur heeft aangegeven graag met (minimaal) een zestallig bestuur te blijven werken. Daarmee is er dan ook een directe vacature ontstaan. Ben je benieuwd naar wat PB eigenlijk voor De Vecht doet? Vraag het eens aan één van de bestuursleden of schuif (geheel vrijblijvend) eens aan bij een bestuursvergadering.