Dag van de Mantelzorger

Stichting Tamara deelt al enkele jaren mantelzorgontbijtjes uit rondom de ‘Dag van de Mantelzorger’. In eerste instantie deden ze dit enkel in Terwolde en omstreken, maar het wordt dit jaar ook doorgezet naar de Vecht en omstreken. 

Stichting Tamara uit Terwolde wil mantelzorgers graag een mantelzorgontbijtje aanbieden in de ochtend van zondag 8 november. Op deze manier wil Stichting Tamara hen bedanken voor hetgeen ze voor een ander doen, ook al is dit waarschijnlijk voor de mantelzorger een vanzelfsprekendheid.

Voor De Vecht en omstreken is Plaatselijk Belang De Vecht het contact voor deze actie en de bestuursleden zullen deze mantelzorgontbijtjes ook uitdelen. Wanneer u mantelzorger bent of een mantelzorger kent uit De Vecht en omstreken kunt u dit aan ons doorgeven! Dan zullen wij op Zondag 8 November dit ontbijtje bij de mantelzorger bezorgen.

U kunt naam en adres van de Mantelzorger doorgeven aan ons bestuurslid Martijn van der Boom via bestuur@de-vecht.nl, m.vanderboom@de-vecht.nl of via 06-24217748.

We hopen op veel aanmeldingen, bedankt alvast voor het doorgeven!

Met vriendelijke groeten,

Bestuur Plaatselijk Belang De Vecht