Eerste vereniging met pagina

Zij Actief eerste vereniging met pagina!

Zij Actief De Vecht is de eerste vereniging in De Vecht met een eigen pagina op De-Vecht.nl. U kunt de pagina van Zij Actief bewonderen door in het menu onder het kopje Bedrijven en Verenigingen te klikken op Zij Actief.

Op dit moment treft u op de pagina van Zij Actief echter nog weinig informatie. Zij Actief is namelijk zelf verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina. Waarschijnlijk zal binnen afzienbare tijd hier de eerste informatie die door de vereniging op internet gezet is te vinden zijn.

Het eigen pagina systeem voor verenigingen is een initiatief van Plaatselijk Belang De Vecht voor verenigingen die onvoldoende financiële middelen en/of een te kleine site hebben om er zelf één te kunnen onderhouden. Met het door Plaatselijk Belang gemaakte systeem kunnen ook deze verenigingen hun informatie kwijt op internet, zonder zelf vanalles te moeten regelen.

Verenigingen en/of bedrijven in of rondom De Vecht kunnen ook een eigen pagina of vermelding op De-Vecht.nl krijgen. Alles wat ze hiervoor moeten doen is het Deelnameformulier Website invullen. U kunt dit formulier vinden in het menu onder het kopje Diversen.