|

Gezocht: nieuw bestuurslid

Op dit moment zoeken we iemand om plaats te nemen in het bestuur van het Plaatselijk Belang De Vecht e.o. We zoeken een persoon die het leuk vindt om actief betrokken te zijn met zaken die onze woonomgeving aangaan en die zich graag inzet voor het plaatselijk belang van ons dorp!

Takenpakket
Het precieze takenpakket bepaal je in overleg met de overige bestuursleden. Plaatselijk Belang De Vecht is een belangenvereniging die zich inzet voor de belangen van verenigingen, bewoners en bedrijven in en rond De Vecht. Door te coördineren tussen bewoners, verenigingen, bedrijven en overheden proberen wij ons dorp leefbaar te houden voor iedereen. Als bestuurslid werk je actief mee om deze belangen te behartigen. Daarnaast organiseren we activiteiten, zoals bijvoorbeeld elk jaar de lampionnenoptocht met ontsteking van de Kerstboom in De Vecht.

Tijdsinvestering
- we vergaderen 10x per jaar. Januari slaan we over, dan houden we een fijne nieuwjaarsborrel met de vrijwilligers. En in de zomermaanden slaan we ook 1x over ivm vakanties.
- afhankelijk van de taken die je op je gaat nemen ben je daarnaast enkele uren per maand bezig met het werk voor PB

Heb je belangstelling?
Neem dan contact op met Frans Leerkes. Hij kan je alles vertellen over PB de Vecht en de werkzaamheden die er zijn. U kunt natuurlijk ook één van de andere bestuursleden even aan de jas trekken, je bent ook van harte welkom om een keer aan te schuiven tijdens een vergadering om eens de sfeer te proeven.