Plaatselijk Belang De Vecht verduurzaamt kerstboom met honderden LED-lampjes

Op zaterdagavond 10 december rond 19.00 uur zullen we weer de lichtjes van de kerstboom op het schoolplein laten branden. Na twee bijzondere jaren is het gelukkig weer mogelijk om samen te komen met een glaasje glühwein, warme chocolademelk, een oliebol en vooral heel veel gezelligheid. Dit jaar is de ontsteking extra bijzonder, omdat we de kerstboom verduurzaamd hebben met honderden LED-lampjes. Zo kan de boom ook de komende jaren op een verantwoorde manier blijven branden.

In de week voorafgaand aan 10 december worden ‘Lichtpuntjes’ binnen de dorpskern van De Vecht aan de deur verkocht. Deze kaarsjes zijn voor €2 te koop. De Lichtpuntjes zijn ook op de avond zelf nog te koop, of vooraf  bij Cafe- Eetcafe-Zalencentrum De Groot, Kraam 90 en in de kantine van s.v. V en L. Op deze manier willen we op 10 december samen het licht ontsteken in deze donkere kersttijd.

De opbrengst van de verkoop komt samen met de verkoop van oliebollen, drankjes, marshmallows, etc. op de avond zelf, volledig ten goede aan de verduurzaming van het grootste Lichtpuntje van De Vecht en Omstreken: onze Kerstboom. 

De avond komt tot stand met medewerking van Popkoor ‘Powerpop’, toneelvereniging ‘Klaver5’ die voor een levende kerststal zorgt en natuurlijk onze kerstman, die dit jaar vanaf 18.45 uur door De Vecht zal rijden om iedereen persoonlijk thuis op te halen, zodat we gezamenlijk naar het schoolplein kunnen lopen voor het ontsteken van de kerstboomverlichting. Dus sluit gezellig aan als de kerstman voorbij rijdt.

Woon je niet binnen de dorpskern, verzamel dan zoals vanouds om 18.45 uur op het bruggetje. Daar zijn evt. ook extra lampionnen verkrijgbaar, mocht je er zelf geen hebben gemaakt.

Neem je je ‘Lichtpuntje’ mee op 10 december? Dan zetten we met zijn allen het schoolplein in het licht. Tot dan!