Uitnodiging Online bijeenkomst 8 april

Het onderwerp deze avond die om 20.00 uur start is: De Vecht en Duurzame Energie. Plaatselijk Belang de Vecht heeft namelijk uw mening nodig over de Energietransitie.

Plaatselijk Belang De Vecht nodigt alle bewoners van de Vecht en omgeving uit deel te nemen aan deze online bijeenkomst over de Duurzame Energie (zoals bijvoorbeeld zonneparken & windmolens).

We zouden deze bijeenkomst (door PB De Vecht georganiseerd) liever ‘fysiek’ doen, maar vanwege huidige situatie en komende beleidsbepalende momenten  willen we dit graag op korte termijn doen en daarom online. 
Dit is uw mogelijkheid uw stem te laten horen aan Plaatselijk Belang De Vecht over het Energievraagstuk en hoe wij uw belangen moeten behartigen. Dit onderwerp heeft grote impact op iedereen en daarom raden we aan hierbij aanwezig te zijn. Het is zeer aan te raden vooraf ons nieuwsbericht met uitleg over het Energievraagstuk te lezen. Klik daarvoor HIER.

De online bijeenkomst vind plaats via het programma ZOOM. U kunt zich onderaan dit bericht aanmelden voor deze bijeenkomst en ook al een vraag of reactie achterlaten. Deze avond is speciaal voor alle bewoners van de Vecht en omgeving. Na aanmelding ontvangt u uiterlijk donderdag 18.00 uur de link naar de Zoom bijeenkomst met instructie per email. Heeft u vragen over Zoom dan kunt u bellen met Martijn van der Boom op 06-24217748. Opgeven kan tot uiterlijk woensdagavond 22.00 uur. (je bent te laat? Bel dan ook even met Martijn 06-24217748)

Nu vragen over de avond? Bel dan met onze voorzitter Frans Leerkes op 06-40085094 of mail naar bestuur@de-vecht.nl.

We zien jullie graag Donderdagavond 8 April om 20.00 uur!

Met vriendelijk groeten,
Bestuur Plaatselijk Belang de Vecht