|

Zaterdag 10 december: kerstfeestje in De Vecht

Zaterdag 10 december  is het weer zover: dan wordt de kastanjeboom weer omgetoverd tot kerstboom! Natuurlijk is de kerstman weer van de partij.

Op zaterdag 10 december wordt de grote kastanjeboom in De Vecht weer omgetoverd tot een mega kerstboom waarvan de lampjes tot in de wijde omgeving te zien zijn. Elk jaar is het weer een mooi en gezellig moment!! Iedereen is van harte welkom om dit gezellige samenzijn mee te maken!

Muziek, oliebollen, warme choco en gluhwein

Het programma begint met een lampionnentocht. Kinderen die mee willen lopen met een lampionnetje, zijn welkom om 18.45 uur op het schoolplein aan de Kerkstraat. Aangekomen bij de boom, zal deze onder het genot van muziek, een oliebol en een glaasje glühwein of warme chocolademelk ontstoken worden, uiteraard weer onder het toeziend oog van de Kerstman. De opbrengst komt ten goede aan de kerstboom, zodat we 'm volgend jaar ook weer in de lampjes kunnen zetten.

Aangepaste afsluiting Kerkstraat

Vanwege de veiligheid wordt de Kerkstraat (vanaf de school tot aan de brug) deze avond tussen 17.00 en 22.00 uur afgesloten, voor zover dat nog niet is gedaan vanwege de wegwerkzaamheden! Parkeren kan bij V&L en aan de Beentjesweg bij De Groot. De kinderen en de kerstman kunnen dan veilig in een mooie lampionnenoptocht naar de kerstboom lopen.