Alle nieuwsberichten

Programma Groen ter inzage
Gepubliceerd op woensdag 20 mei 2020.

Graag wijzen we jullie op het Programma Groen (en het bijlagenrapport) dat nu in concept ter inzage ligt.

Lees meer

Dichtbij en erg mooi om te lopen: Het Avervoorderpad!
Gepubliceerd op woensdag 6 mei 2020.

Wandelen langs boerenerven, over schouwpaden en historische wegen in het prachtige buitengebied van De Vecht. Ontdek het mooie buitengebied van ons eigen buurtschap. Rust, ruimte, karakteristieke boerderijen en mooi landschap. Het startpunt is bij V&L, de route is in totaal 13 km, maar in gedeeltes lopen kan ook.

Lees meer

Update corona-crisis Gemeente Voorst
Gepubliceerd op zaterdag 2 mei 2020.

Nu we wat langer in de Corona-maatregelen blijven even een korte update over wat de Gemeente Voorst samen met de samenwerkende partijen intussen in gang heeft gezet.

Lees meer

'Thuis in de Vecht'
Gepubliceerd op zaterdag 25 april 2020.

Ook in de Vecht is het leven natuurlijk totaal anders dan anders, het verenigingsleven ligt helemaal stil en de school, VenL en Café De Groot zijn ook gesloten. Toch proberen we samen er het beste van te maken en zijn we er toch voor elkaar en zijn er leuke initiatieven.

Een heel leuk initiatief is het project 'Thuis in De Vecht' van Karin Lagerweij.

Lees meer

Even voorstellen: wijkagente Fahira Aaldering
Gepubliceerd op zaterdag 18 april 2020.

Mijn naam is Fahira Aaldering en ik ben de wijkagent van de Vecht en tevens Twello-Oost, Teuge, Steenenkamer, Nijbroek, Spekhoek en Terwolde en de Vecht. Wat mijn functie als wijkagent inhoudt, kan ik het volgende zeggen.

Lees meer

Vier de vrijheid en vlag mee op zondag 12 april!
Gepubliceerd op woensdag 8 april 2020.

2020 is het jaar dat we 75 jaar Bevrijding herdenken. Vanwege de corona-crisis gaan ook in de gemeente Voorst bijna alle activiteiten om dit te vieren niet door of ze zijn uitgesteld. Desondanks mogen we op elk moment stilstaan bij het feit dat we in vrijheid leven. 

Lees meer

Coronahulp in de Vecht
Gepubliceerd op vrijdag 20 maart 2020.

Nu ons dagelijks leven er heel anders uit ziet door de maatregelen om het Corona-virus te beperken, betekent dit ook veel voor kwetsbare mensen in ons dorp. Veel activiteiten, maar bijvoorbeeld ook de dagbesteding, gaan vaak niet door. Bovendien krijgen veel kwetsbare mensen minder of geen bezoek.

Lees meer

Lichten weer gecontroleerd en hersteld
Gepubliceerd op zondag 1 december 2019.

Ook de verlichting van onze Kerstboom is weer gecontroleerd en hersteld afgelopen week zodat de lichtjes weer kunnen branden vanaf zaterdag 14 December!

Lees meer

14 December ontsteken kerstboom
Gepubliceerd op donderdag 14 november 2019.

Heel De Vecht en omstreken komt pas helemaal in de Kerststemming als de Lindeboom op ons schoolplein weer wordt omgetoverd tot de grootse verlichte Kerstboom uit de wijde omgeving! De lichten worden weer op zaterdagavond 14 December ontstoken.

Lees meer

DENK MET ONS MEE OVER DE MOLENSTOMP!
Gepubliceerd op zondag 23 juni 2019.

Plaatselijk Belang De Vecht werkt samen met de naaste bewoners om van „de molenstomp“ een mooie ontmoetingsplek te maken. Speerpunten in de plannen zijn passanten en de omwonend en dan met name de omwonende kinderen. We hebben uw hulp nodig!

Lees meer

Het bestuur

Frans Leerkes

voorzitter

Martijn van der Boom

secretaris

John Overvelde

bestuurslid

Marijke Meijer

penningmeester

Gerrit Jan de Ruijter

bestuurslid

Brigitte van Zuilen

Evenementen

Vacature

bestuurslid

Meer informatie